Our mobile app is availabe here:
Agrippa Matvaretrygghet gjør det enkelt å gjennomføre og kontrollere rutinene på IK-mat. Våre temperatursensorer overvåker temperaturen på dine kjøle- og frysenheter hele døgnet, og varsler deg om temperaturen blir for høy.
Grunnen til at kundene setter pris på vår løsning er redusert matsvinn. For høy temperatur på grunn av feil med utstyr eller menneskelig svikt, som at dører ikke blir lukket skikkelig eller at kjølere blir slått av ved et uhell, øker matsvinnet. At man overvåker temperaturene kontinuerlig, og ikke bare på et tidspunkt på dagen, sikrer riktig temperatur hele døgnet. Alt er tilgjengelige fra PC eller via Agrippa sin egen mobil app.
Matvaretrygghet beskriver håndtering, tilberedning og lagring av mat for å unngå matbårne sykdommer. Alle virksomheter som selger, frembyr, transporterer, tilvirker eller oppbevarer næringsmidler må kunne dokumentere hvordan dette gjøres på en forsvarlig, trygg og helsemessig måte.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) skal sikre at alle helsefarer som utgjør en risiko for mattryggheten er kjent, forebygget, eliminert eller redusert til et akseptabelt nivå.
Vi leverer kvalitetsløsninger for temperaturovervåkning til hoteller, restauranter, og andre med behov for temperaturovervåkning.
Denne modulen tilbys sammen med temperatursensorer.
Ved bruk av mobiltelefon eller nettbrett kan du enkelt legge ved bilde eller video som dokumentasjon på utført arbeid.
Spar penger og miljø ved å bruke Agrippa Matsvinn.
Registrer mengden du kaster og få beregnet kostnaden. Enkel tilgang til alt av statistikk du måtte ønske. Systemet kan tilpasses hvert enkelt behov. Full kostnadsoversikt. Bildefunksjon er mulig for dokumentasjon.
Agrippa Matsvinn hjelper deg å optimalisere ressursbruken. Dette innebærer blant annet:
Det som er unikt med Agrippa Matsvinn er muligheten for å måle svinn opp mot innkjøp gjort gjennom Millum eller egne innkjøpssystemer.